Nebylo nic nalezeno.

Ilustrační foto: Unsplash

O genderové, sexuální a vztahové rozmanitosti - 5. zasedání Platformy

Zveme Vás na 5. zasedání Platformy k tématu prevence předčasných odchodů ze vzdělávání. Setkání se uskuteční v rámci projektu iKAP II - Inovace ve vzdělávání a hostem bude Karel Pavlica, pracovník programu Vzdělávání Prague Pride a Národního pedagogického institutu. Platforma zasedne v pondělí 11. dubna 2022 od 16 hodin v prostorách Podnikatelského a inovačního centra.

V rámci setkání zaměřeném na genderovou, sexuální a vztahovou rozmanitost si budeme povídat o genderové identitě a sexuální orientaci, o specifikách v životě LGBT+ osob (coming out, menšinový stres) a některých překážkách, kterým mohou čelit (např. projevy diskriminace či šikany) nebo o tom, jak podpořit bezpečný coming out ve škole i jinde a klima, které bude respektující a nakloněno rozmanitosti. 

Místo konání:

  • Podnikatelské a inovační centrum, Jungmannova 35/29 (vchod z ulice Charvátova, od Quadria), Praha 1 (Google Maps)

Datum: 

  • pondělí 11. dubna 2022 od 16.00 hodin

Setkání je určeno pro pedagogické pracovníky a pracovnice, zástupce*kyně základních a středních škol, jejich zřizovatele, sociální pracovníky*ice a další profese, které mohou vstupovat do řešení předčasných odchodů ze vzdělávání. 

www.streetwork.cz/proskoly

Tagy

Přílohy