Nebylo nic nalezeno.

Konference Kvalita práce s mládeží

Konference Kvalita práce s mládeží

Představujeme program odpolední konference KVALITA PRÁCE S MLÁDEŽÍ, která proběhne 25. 5. 2023 (13:00-18:00 hodin) v Goethe-Institutu v Praze. Konference se koná pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a Ministerstva práce a sociálních věcí.

Těšit se můžete například na příspěvek Evy Hejcmanové a Jana Kopice na téma vyhodnocování kvality a efektivity terénní práce s mládeží, který představí výstupy více než dvouletého mezinárodního projektu Inspiring Quality Street Work. Klientky a klienti NZDM Pacific uvedou ve světové premiéře svůj autorský film Puberta 2, příspěvek si připravili také klienti a klientky NZDM Klídek z Hradce Králové. Dále vystoupí zástupkyně MŠMT a seznámí nás s Evropskou agendou práce s mládeží, uslyšíme také příspěvky na téma participace mládeže od Mladého delegáta ČR do OSN Pavla Linzera spojení sociální práce a neformálního vzdělávání v praxi přiblíží zástupkyně DDM Sluníčko Aš.

A na závěr samozřejmě proběhne předání výroční ceny Časovaná bota 2022. 

Pozor, kapacita konference byla naplněna. Jelikož je stále dost zájemců, kteří se už z kapacitních důvodů nemohli přihlásit, prosíme, pokud se na konferenci nemůžete dostavit, omluvte se včas na e-mail panuskova@streetwork.cz.

Akce se koná v rámci projektu Inspiring Quality Street Work, který je spolufinancován programem EU Erasmus+. 

#IQstreetwork #Erasmusplus #IQSW

Tagy