Nebylo nic nalezeno.

Foto: platforma Sousedění

Přijďte zažít Káčko jinak!

V sobotu 15. 9. 2018 proběhne opět akce Zažít město jinak v parku Na Skalce, kde oslaví Kontaktní centrum SANANIM 25 let své existence.

Hlavním organizátorem akce je Auto*Mat a lokalitu parku Na Skalce obsadí snahy sdružení Sousedění, kde se sešli zástupci místních organizací (Gymnázium na Zatlance, ZŠ a MŠ Santoška, Pražská pobočka Programů sociální integrace společnosti Člověk v tísni, Kontaktní centrum SANANIM, Farní sbor Českobratrské církve evangelické v Praze 5, Knihovna Ostrovského – pobočka Městské knihovny v Praze) se záměrem rozproudit veřejnou debatu, prostor a sousedy z lokality v blízkosti parku Na Skalce, Knížecí, Anděl a okolí.

Letos se celá akce odehraje v parku, bude hudební stage, úklid, workshopy pro děti i dospělé, občerstvení atd.

Součástí bude i oslava narozenin Kontaktního centra SANANIM, které oslaví 25 let své existence, bylo totiž založeno již v roce 1993. Pro tuto část programu jsme zvolili titul Zažít Káčko jinak.

Hrát se bude na hudebním pódiu Kontaktního centra SANANIM, které bude mít ve stejný čas den otevřených dveří, ve svém zařízení hned u parku – Na Skalce 15.

Můžete si prohlédnout sanitku terénního programu, která jezdí pravidelně za klienty k Hlavnímu nádraží a seznámit se s prací a posláním programů SANANIM.

Odkaz na akci FB: https://www.facebook.com/events/299517967290674/
Odkaz na web Zažít město jinak: https://zazitmestojinak.cz/locations_/praha/praha-5/park-na-skalce
Video z loňské akce: Zažít město jinak – Park Na Skalce 2017 – https://youtu.be/CIo0VAZU2NE