Nebylo nic nalezeno.

Foto: ČAS

Oborové hlasování ČASovaná bota 2022 začíná!

Kdo získá Výroční cenu ČAS 2022? Hlasujte do 12. května do půlnoci!

Představujeme Vám osobnosti a týmy navržené na nominaci na ČASovanou botu a spouštíme velké oborové hlasování. Vaše hlasy nyní rozhodnou o tom, které návrhy ve dvou kategoriích budou nominovány na Výroční cenu České asociace streetwork za rok 2022. Vybírat můžete ze 13 návrhů pro 7 osobností (7 návrhů) a 6 týmů (6 návrhů). Dva návrhy byly vyřazeny, neboť se rozcházely s pravidly Ceny. 

!!! Každý rok je zbytečně vyřazeno mnoho neplatných hlasů, proto prosím KLIKNĚTE a věnujte pozornost pravidlům hlasování !!!

Hlasovat mohou všichni, a pouze ti!, kdo pracují v nízkoprahových sociálních službách (pracovníci, management). Každý pracovník hlasuje za sebe a pouze jednou. Jak?

Podpořit musíte tři kandidáty v každé kategorii. K dispozici máte celkem 12 bodů. Tři pro pracovníka, kterého byste rádi viděli na prvním místě, dva pro pracovníka na druhém místě a jeden bod pro pracovníka na třetím místě. Dalších 6 bodů rozdělíte v kategorii organizace/zařízení. Opět tři body pro nejlepšího, dva pro organizaci na druhém místě a jeden bod pro organizaci na třetím místě. Pozor! Musíte rozdat všech 12 bodů. Tzn. nemůžete podpořit jen jednu osobnost nebo jedno zařízení. Ani dvě. Ale právě tři v obou kategoriích.

Kdo hlasovat nemůže? Hlasovat nemohou vaši klienti, kamarádi mimo obor, rodinní příslušníci, lidé z města, kraje, sponzoři. Hlasovat bude možné on-line prostřednictvím hlasovacích formulářů zveřejněných na www.streetwork.czZa platné budou považovány hlasy, které vyplní všechna povinná pole. Není možné hlasovat vícekrát. Takové hlasy budou všechny vyřazeny.

Nutná podmínka:

Při hlasování vyplňte všechny položky – tedy napište své jméno, zaměstnavatele, e-mail. Bez těchto údajů váš hlas nebude uznán. Jak jste hlasovali, nebudeme zveřejňovat. Nebudeme zveřejňovat ani celkové pořadí všech navržených a počet získaných hlasů.

Na Výroční ceny jsou navrženi:

Hlasovat můžete do 12. května do půlnoci (včetně). Vaše hlasy určí pořadí a tím i nominované, kteří obdrží čestné uznání a z nichž Rada ceny vybere celkového vítěze. 

Cena je udělována ve třech kategoriích - Osobnost roku (streetworker, kontaktní pracovník/ce NZDM, kontaktní pracovník/ce K-centra, vedoucí zařízení, odborník/ce pracující na metodice atd.) Tým roku (zařízení provozující konkrétní nízkoprahovou sociální službu - terénní program, NZDM, K-centrum, jiné). Volnou kategorií je Cena Správní rady za mimořádný počin. Cena může či nemusí být udělena.

Důvodem k udělení ceny je významný počin v praxi (tj. konkrétní kvalitně realizovaný projekt či záslužný čin, není vázáno na počet let v oboru), významný přínos v oboru (tj. dlouhodobou práci v oblasti s konkrétními pozitivními výstupy ve vztahu k přímým klientům, v oblasti metodiky, vzdělávání, iniciace spolupráce atd.).

Ceny pro vítěze:

  • 30 000 Kč obdrží od ČAS vítězný Tým roku 2022
  • 10 000 Kč obdrží od ČAS vítěz Osobnosti roku 2022

Rada ceny se sejde 17. května 2023 ve složení: Vítězka kategorie Osobnost roku 2020-21, Zástupce/kyně vítěze kategorie Tým/zařízení roku 2020-21, Zástupce Správní rady a Revizní komise České asociace streetwork a zástupce Kanceláře ČAS. Výsledky a ceny budou vyhlášeny, respektive slavnostně předány 25. května 2023 na oborové konferenci Kvalita práce s mládeží, která se uskuteční v Goethe-Institutu v Praze.

Ke stažení/odkazy:

Tagy