Nebylo nic nalezeno.

Ilustrační foto: Unsplash

Souhlas - základní principy sexuální výchovy (8. zasedání Platformy)

Zveme Vás na 8. zasedání Platformy k tématu prevence předčasných odchodů ze vzdělávání v rámci projektu iKAP II - Inovace ve vzdělávání, jehož hostem bude v pondělí 24. října 2022 od 15:30 hodin v prostorách Paláce Ymca (Na Poříčí 1041/12, Praha 1) Karolín Křížová, lektorka a koordinátorka projektu Žádná tabu před tabulí a Děti to chtěj vědět taky z organizace Konsent.

Setkání bude zaměřeno na pojetí výuky sexuální výchovy tak, aby byla v rámci třídy budována důvěra, bezpečné prostředí a pozitivní vztah k diskuzím o sexualitě, vztazích, s důrazem na posilování vzájemného respektu. 

Obsah je zaměřen preventivně, uchopuje toto citlivé a zásadní téma hravým a interaktivním způsobem. Boří tabu, otevírá diskuzi. Ale žádný strach! Z ničeho vás zkoušet nebudeme. V bezpečném prostředí se naučíte vést základní hodinu sexuální výchovy kompetentně a efektivně.

Kde:

Kdy:

  • pondělí 24. 10. 2022 od 15.30 hodin

Setkání je určeno pro pedagogické pracovníky a pracovnice, zástupce*kyně základních a středních škol, jejich zřizovatele, sociální pracovníky*ice a další profese, které mohou vstupovat do řešení předčasných odchodů ze vzdělávání. 

Prosíme o přihlášení prostřednictvím tohto odkazu.

Příloha: 

www.streetwork.cz/proskoly