Nebylo nic nalezeno.

Ilustrační foto

Aktuální informace k realizaci vzdělávacích kurzů

Termíny dubnových kurzů jsou zrušeny a kurzy se uskuteční v náhradním termínu. Případné další změny budeme včas avizovat.

Oznamujeme, že s ohledem na nařízení Vlády ČR z 16. 3. 2020, které omezuje volný pohyb osob a hromadné akce, jsou zatím veškeré vzdělávací akce (České asociace streetwork i Institutu kontaktní práce) pozastaveny.

Termíny všech dubnových kurzů (konkrétně se jedná o Základy digitální gramotnosti pro pracovníky s dětmi a mládeží v kontextu sociálních služeb, Sebepoškozování dětí a dospívajících v kontextu sociálních služeb a Workshop – Jak na sociální sítě s nízkými rozpočty) jsou zrušeny, kurzy budeme realizovat v náhradním termínu, o kterém jednáme. Nové termíny budou následně zveřejněny na webu.

O konání květnových kurzů vás budeme včas informovat

Dle sdělení MPSV nelze akreditované vzdělávací programy realizovat on-line formou (více ZDE). Účastníkům, kteří jsou na pozastavené kurzy přihlášeni, budou nabídnuty náhradní termíny. Přihlašování na další kurzy stále probíhá. Prosím sledujte aktuality na webu www.streetwork.cz a facebookových stránkách České asociace streetwork. Jakmile bude možné začít s realizací kurzů, budeme vás o tom informovat.

Váš tým ČAS a IKP

Tagy