Nebylo nic nalezeno.

Foto: ČAS

Doprodej mikin s motivem Práce na ulici

Žijete streetworkem? Kupte si stylovou a kvalitní mikinu s motivem kampaně Práce na ulici.

Rádi bychom vás informovali o DOPRODEJI stylového textilu s motivem kampaně Práce na ulici. Jedná se o poslední kusy a další dotisk neplánujeme. Pokud tedy ještě nemáte slušivou streetwork mikinu, neváhejte s objednávkou. Zájemci se mohou obracet na Kláru Šmejkalovou, která ověří dostupnost požadované velikosti a vyřídí objedávku (kontakt naleznete níže).

Mikiny si můžete objednávat buď unisex, nebo v dámské prodloužené verzi, která je velmi příjemná a lichotivá postavě. Barva je černá s červeno-bílým potiskem. Máme také pár kusů bonusových šedivých dámských krátkých mikin s černo-bílým potiskem. Tyto šedivé mikiny jsou vyrobeny z tenčího materiálu.  

Dámská mikina černá prodloužená

Prodloužená délka. Detaily s dvojitým stehem, trojdílná dvojitá kapuce. Ploché stahovací šňůrky, vsazená klokaní kapsa s malým skrytým otvorem pro šňůru sluchátek. Široké žebrované manžety a spodní lem.
Barva: Černá
Materiál: 80% bavlna, 20% polyester
Velikosti: S, M, L, XL
Cena: 590 Kč + 150 Kč poštovné a balné

Dámská mikina světle šedá krátká

Nízká gramáž. Dámská mikina s kapucí se Slim-Fit pasem (vypasované)
Barva: Šedá
Materiál: 80% bavlna, 20% polyester
Velikosti: S, M, L, XL
Cena: 460 Kč + 150 Kč poštovné a balné

Unisex mikina

Unisexová mikina s pevnou kapucí s plochou stahovací šňůrkou. Mikina dobře padnoucího střihu s postranními švy. Klokaní kapsa se skrytou kapsou na mobilní telefon nebo mp3 přehrávač s malým otvorem pro vedení kabelu sluchátek. Mikina má malé poutko pro pověšení a otvory pro palce.
Materiál: 80 % bavlna, 20 % polyester
Velikosti: S, M, L, XL, XXL
Cena: 480 Kč + 150 Kč poštovné a balné

Možnosti dodání:

Mikiny si můžete po potvrzení objednávky a předchozí dohodě vyzvednout v kanceláři ČAS, Senovážné nám. 24, Praha 1, 110 00. Mikiny také zasíláme poštou jako doporučený balík, poštovné a balné činí 150 Kč.

Kontakt:

Klára Šmejkalová
E-mail: smejkalova@streetwork.cz
Tel.: +420 774 913 776

Tagy