Nebylo nic nalezeno.

Týden nízkoprahových klubů 2018

Prezentujte svoji činnost - zapojte se do Týdne nízkoprahových klubů!

Už se stalo neotřesitelnou tradicí, že se v posledním celém týdnu v září otevírají nízkoprahové kluby pro děti a mládež v celé republice široké veřejnosti. Nebude tomu jinak i v letošním roce. Pokud máte nějaký nový či osvědčený nápad, jak prezentovat činnost svého klubu svým sousedům, radnici, firemním dárců, rodičům, školám či potenciálním klientům, připojte se a staňte se součástí Týdne nízkoprahových klubů.

Týden nízkoprahových klubů má především snížit prahy mezi kluby a veřejností. Základním principem je uspořádání akcí pro veřejnost v regionech, přímo v lokalitách, kde nízkoprahové kluby působí. Soustředění těchto akcí do jednoho týdne a využití velkého počtu klubů v republice, nám umožní upozornit na práci a význam nízkoprahových klubů. Letos se informační kampaň Týden nízkoprahových klubů, s pořadovým číslem 12, uskuteční v týdnu od 24. do 30. září 2018.

Jak se tedy zapojit?

Nejprve je třeba vyplnit online přihlášku: https://goo.gl/forms/Vr7DkJxPgJaQ9gCz1 a závazně se tak přihlásit. Samozřejmě co nejdříve - nejpozději však do 31. srpna! Pokud ještě nemáte rozmyšleno, co přesně budete v září pořádat, nevadí, přihlašte se a my se vám včas ozveme. Nyní shromažďujeme údaje o tom, kolik klubů se Týdne zúčastní a kolik z vás bude od nás chtít zdarma materiály k propagaci. Vyplňte tedy přihlášku pečlivě, zejména korespondenční adresu, na kterou vám máme případně materiály k propagaci poslat!

K propagaci akce můžete použít jednotné plakáty a pozvánky. Vše k vám dorazí včas poštou - pokud se včas přihlásíte a materiály si výslovně objednáte. Plakáty a letáky budou mít design naší letošní kampaně: https://pracenaulici.cz/#1 Všechny materiály bude možné si upravit a přidat na ně informace o vaší konkrétní akci/akcích. Členská zařízení ČAS už materiály mají. Nicméně i tak prosíme o vyplnění předběžné přihlášky. Pokud hledáte inspiraci, jak se zapojit, mrknětě třeba sem, na poslední ročník: https://www.jdidoklubu.cz/Tyden-nizkoprahovych-klubu-2017-P7030956.html 

Za Českou asociaci streetwork vám všechny dotazy zodpoví Jiří Kocourek na e-mailu kocourek@streetwork.cz

Tagy