Nebylo nic nalezeno.

Ilustrační foto

Praktické využití komiksů při tvorbě preventivních programů v NZDM

V rámci semináře dostanete základní návod pro práci s preventivními materiály (komiksy) tak, aby Vám sloužily jako prostředek pro navázání hovoru na ožehavá témata spolu s klienty.

Česká asociace streetwork Vás zve na seminář "Praktické využití komiksů při tvorbě preventivních programů v nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež". Seminář má akreditaci MPSV. Maximální počet účastníků je 20 osob.  

V rámci semináře dostanete základní návod pro práci s preventivními materiály (komiksy) tak, aby Vám sloužily jako prostředek pro navázání hovoru na ožehavá témata spolu s klienty. Naučíte se vytvářet a pracovat na principech preventivních programů.

V rámci semináře budou distribuovány preventivní materiály – letáky (5ks od každého příběhu). K dispozici budou mj. komiksy „Virtuální realita?“ (šikana na internetu), „Je to moje vina?“ (rozvod v rodině), „Moje tělo, moje volba?“ sebepoškozování), „ Pomóc, škola“ (téma škola) , „Mám průšvih“ (starosti/problémy), „Kde je kámoš“ (alkohol), „Tenkrát poprvé“ (sex, vztahy), „Neboj, dám si pozor (sex, ochrana) apod.

Termín semináře:

  • 6. 6. 2018

Výuka:

  • 10.00 - 18.00 hod.

Místo konání:

  • Skautský institut, Praha

Lektorka:

Lenka Staníková     
Od r. 2006 - 2011 pracovala jako kontaktní pracovnice NZDM PVC Blansko, kde se zabývala preventivními tématy, především tématu "Práce s dívkami v klubu". Po rodičovské dovolené se do oboru vrátila a od roku 2014 pracuje v Azylovém domě pro ženy a matky s dětmi v Uherském Hradišti, kde působí na pozici vedoucí soc. pracovnice. 

Cena semináře:

  • Cena kkurzu je stanovena ve výši 1.950 Kč
  • Pro účastníky z členských zařízení České asociace streetwork z.s. cena 1.550 Kč

Uzávěrka pro příjem přihlášek: 15. 5. 2018 V kurzu jsou stále volná místa, je možné se hlásit i po uzávěrce!

Tagy

Cena kurzu

1950 Kč

Pro účastníky z členských zařízení České asociace streetwork z.s. cena 1550 Kč.

Více informací o kurzech Vám poskytne Klára Šmejkalová, smejkalova@streetwork.cz, tel:+420 774 913 776