Nebylo nic nalezeno.

Sociální pracovník/ce

Proxima Sociale o.p.s. vyhlašuje výběrové řízení na pozici sociální/ho pracovnici/níka nebo pracovnici/níka v sociálních službách pro cílovou skupinu neorganizovaných dětí a mládeže na 1,0 úvazku v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež klub JednaTrojka v Praze 13.

Co je naší prací?

Vytváříme dynamické prostředí reagující na potřeby našich klientů, dětí a mládeže ve věku 12-19 let, kteří se nacházejí v nepříznivé sociální situaci. Hlavní náplní práce je tedy být s mladými lidmi v každodenním kontaktu v odpoledních a podvečerních hodinách. Připravujeme pro ně i různé volnočasové akce a hry.

Koho hledáme?

Silnou osobnost se schopností sebereflexe a ochotou se dohodnout – pro tuto práci je důležitý životní nadhled, klidná mysl, jasný názor, ale také vzájemná podpora v týmu. Člověka, který se nebojí aktivně oslovit mládež a kontakt sám vyhledává. Někoho, kdo dokáže improvizovat, zaujmout, ale také vymyslet různé aktivity pro naše klienty. Kolegu, který umí samostatně pracovat na různorodých úkolech a nebojí se vyšlapávat nové cesty.

Vyžadujeme ještě další maličkosti:

- VŠ/VOŠ vzdělání v oblasti sociální práce a příbuzných oborech dle požadavků §110 nebo dle §116 odst. 5 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách 
- věk min. 21 let 
- způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, zdravotní způsobilost 
- dobrou uživatelskou znalost práce na PC – stále je potřeba něco zapisovat, občas pracovat ve Wordu i v Excelu a tu a tam, i nějaký ten letáček vytvořit

Co nabízíme?

- zpočátku pracovní smlouvu na dobu určitou, po 1 roce již na dobu neurčitou 
- odpovídající pravidelnou mzdu 
- zázemí v profesionálním týmu a organizaci 
- profesní podporu a propracovaný systém zaškolování (supervizi, metodickou pomoc, intervizi) 
- možnost participace na nových projektech a směrech sociální práce, prostor pro vlastní vize, realizaci nápadů 
- příležitost k dalšímu vzdělávání a profesnímu růstu 
- pracovní benefity: 5 týdnů dovolené, sickdays, studijní volno, možnost home office 
- otevřený a podporující tým

Místo výkonu práce: Praha 13, nástup dohodou

Výběrové řízení je tříkolové (zaslání životopisu a motivačního dopisu, pohovor, stáž na službě). Váš životopis a motivační dopis (popište v něm Vaše zkušenosti s cílovou skupinou neorganizovaných dětí a mládeže, proč se na tuto pozici hodíte právě Vy?, proč jste si vybral/a právě naši organizaci? apod.) zasílejte do 20. 4. 2018 na adresu vrajova@proximasociale.cz.

Vyhrazujeme si právo prodloužit výběrové řízení, případně neobsadit pracovní pozici, v případě, že uchazeči nenaplní očekávání organizace.

Tagy