Nebylo nic nalezeno.

Foto: Pomozte dětem

Peříčkový týden je za dveřmi

Již brzy vypukne Peříčkový týden, charitativní celorepubliková sbírka Pomozte dětem. Mezi TOP 50 organizacemi nechybí ČAS!

Nadace rozvoje občanské společnosti a Česká televize si velikonoční kampaní kladou za cíl zviditelnit sbírkový projekt Pomozte dětem a vybrat finanční příspěvky od dárců. Peříčkový týden bude letos probíhat od 22. dubna do 28. dubna 2019.

Ve 21. ročníku sbírky, který bude ukončen v červnu 2019, potřebuje Kuře pro vybraných TOP 50 neziskových organizací z celé ČR, pomáhajících ohroženým a znevýhodněným dětem, sesbírat skoro 15 milionů korun. Mezi TOP 50 organizacemi naleznete také Českou asociaci streetwork s projektem Děti internetu.

V rámci Peříčkového týdne vyrazí letos již počtvrté v termínu 22. 4. - 28. 4. 2019 do ulic měst dobrovolníci oblečení do žlutých triček s logem Kuřete a České televize z řad firemních partnerů, spolupracujících neziskových organizací a škol se zapečetěnými kasičkami. Za minimální příspěvek 50 Kč do kasičky si od nich pořídíte originální peříčkovou brož. Pokud dobrovolníky nepotkáte, nezoufejte – pírko je možné zakoupit i online!

Více o možnostech, jak přispět na sbírkové konto, se dočtete ZDE.

Kromě toho si můžete také zažádat o kasičku na ludmila.bobkova@nros.cz. Kasičku pak umístíte na recepci, ve firmě, v kanceláři apod. Na uvedeném emailu Vám kasičku a pírka rádi připraví.

Akci zaštiťují a podporují osobnosti Marie Doležalová, Bára Mottlová, Sabina Křováková, 05 a Radeček, Pavel Vítek a Ondřej Ruml.

Součástí Peříčkového týdne budou i další doprovodné akce. A rozhodně se nezapomeňte dívat na velikonoční pondělí 22. 4. ve večerních hodinách na obrazovky ČT1!

Tagy